E complet GRATUIT!

Programeaza un DEMO acum in ferma ta!

Lasa-ne datele tale mai josConsultanta in agricultura de precizie

Servicii

Consultanta in agricultura de precizie

Specialistii nostri va pot asista in alegerea solutiilor de agricultura de precizie care se potrivesc cel mai bine specificului activitatii Dvs. Deoarece agricultura de precizie este foarte putin popularizata in Romania iar interesul fata de acest domeniu este in crestere, ne-am gandit sa punem la dispozitia fermierilor un centru de consultanta menit sa le faciliteze accesul la ultimele informatii din domeniu. Luati legatura chiar astazi unul din specialistii nostri!

Servicii cu drone agricole
Dronele echipate cu camere multispectrale pot fi folosite pentru alcatuirea de harti NDVI, harti de stres al culturilor cauzat de lipsa apei, alte evaluari aeriene care sa reflecte starea culturilor
Stropire selectiva
Stropirea selectiva este o tehnica de ultima generatie, care presupune folosirea unor harti de stropire realizate cu ajutorul senzorilor de pe drone sau din satelit, precum si a unor utilaje inteligente, capabile sa aplice erbicide cu o precizie de cativa cm, in functie de zonele marcate ca atare pe aceste harti.
Digitalizarea parcelelor agricole
Un pas important catre adoptarea agriculturii de precizie este digitalizarea parcelelor agricole. Beneficiile imediate sunt optimizarea distributiei de inputuri, folosirea tehnologiilor cu rata variabila (VRT) si posibilitatea folosirii de harti detaliate pentru urmarirea diversilor paramteri ai culturilor.
ACTIVITATEA NOASTRA

IQ ROBOTICS dezvolta si comercializeaza roboti autonomi pentru agricultura, cu accent pe pomicultura si viticultura.
Deasemenea, in portofoliul nostru de produse intra si drone echipate cu camere multispectrale, drone de stropit culturile agricole si software dedicat agriculturii de precizie.

MISIUNEA NOASTRA

IQ ROBOTICS doreste sa sprijine fermierii in spiritul maximizarii recoltelor agricole. In acest sens, consideram ca este esentiala culegerea de date din teren cu ajutorul unor sisteme avansate, precum si monitorizarea in timp real a parametrilor culturilor agricole, cu ajutorul unor sisteme IoT si a unor platforme software de ultima generatie.

VIZIUNEA NOASTRA

Ferma viitorului va fi complet automatizata, va functiona fara interventia omului si va produce folosind tehnologii prietenoase cu mediul, cu utilizarea responsabila a apei si minimizarea aportului de produse chimice si pesticide.

Look presentation

Software

Licente software pentru agricultura de precizie

Noutati

Visit us at INDAGRA 2018

IQ Robotics will take part in this year’s INDAGRA fair, from October 31, 2018 to November 4, 2018, to be held at Romexpo Bucharest. We invite you to visit us at our C5 pavilion (Platform 5) to get more information on our products and services.

Contact

IQ Roborics

  • Adresa: Strada Ceasornicului nr. 8, 014112 Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40757057100
  • E-mail: office@iqrobotics.ro

Formular de contact