Consultanta in agricultura de precizie

Servicii

Consultanta in agricultura de precizie

Specialistii nostri va pot asista in alegerea solutiilor de agricultura de precizie care se potrivesc cel mai bine specificului activitatii Dvs. Deoarece agricultura de precizie este foarte putin popularizata in Romania iar interesul fata de acest domeniu este in crestere, ne-am gandit sa punem la dispozitia fermierilor un centru de consultanta menit sa le faciliteze accesul la ultimele informatii din domeniu. Luati legatura chiar astazi unul din specialistii nostri!

Servicii cu drone agricole
Dronele echipate cu camere multispectrale pot fi folosite pentru alcatuirea de harti NDVI, harti de stres al culturilor cauzat de lipsa apei, alte evaluari aeriene care sa reflecte starea culturilor
Stropire selectiva
Stropirea selectiva este o tehnica de ultima generatie, care presupune folosirea unor harti de stropire realizate cu ajutorul senzorilor de pe drone sau din satelit, precum si a unor utilaje inteligente, capabile sa aplice erbicide cu o precizie de cativa cm, in functie de zonele marcate ca atare pe aceste harti.
Digitalizarea parcelelor agricole
Un pas important catre adoptarea agriculturii de precizie este digitalizarea parcelelor agricole. Beneficiile imediate sunt optimizarea distributiei de inputuri, folosirea tehnologiilor cu rata variabila (VRT) si posibilitatea folosirii de harti detaliate pentru urmarirea diversilor paramteri ai culturilor.

Contact

IQ Roborics

  • Adresa: Strada Ceasornicului nr. 8, 014112 Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40757057100
  • E-mail: office@iqrobotics.ro

Formular de contact